Показать сообщение отдельно
Старый 20.02.2013, 21:45   #342
Ленуля
Участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 20
Поблагодарили 18 раз(а) в 11 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Andry Посмотреть сообщение
согласно Закона "Про державну допомогу сім’ям з дітьми" одинокой матерью считается только та женщина, в свидетельстве о рождении ребенка которой в графе "отец" стоит прочерк..
Прочерк може стояти лише в свідоцтвах про народження дітей з інших країн, в Україні завжди пишуться відомості про батька.

Дякую всім за підтримку. Я хотіла б щоб було чітке визначення поняття "одинока мати, батько, які виховують дитину самі" в ЗУ "Про відпустки" і хотіла б , щоб вони справедливо користувалися додатковою відпусткою, але, на жаль, я можу лише надіятись на те, що хтось із законотворців прочитає цю тему на форумі і внесе зміни до закону.

Всі логічно розуміють проблему, але змінити нічого не можуть. Бо є таке поняття "Буква закону"

Я теж за справедливість!

Хочу додати, що на сьогодні надзвичайно багато людей не реєструють шлюб, батьки на визнають батьківства, мами в результаті - одинокі матері, щоб користуватися пільгами і отримувати допомогу. Це майже по всій Україні. При тому, ніхто не замислюється над тим, що діти втрачають в майбутньому право бути спадкоємцем в разі смерті батька (бажаю всім батькам довгих літ життя) і на пенсію по втраті годувальника, в разі, якщо мати не доведе батьківство у суді. Це є загальнодержавна проблема захисту прав дітей.

Последний раз редактировалось Ленуля; 20.02.2013 в 21:55. Причина: додаток
Ленуля вне форума   Ответить с цитированием
Этот пользователь сказал Спасибо Ленуля за это полезное сообщение:
amelie123 (20.02.2013)