Спеціальне навчання з ОП
Допоможіть у такому питанні.
У Переліку підвищеної небезпеки (наказ Держнаглядохоронпраці від 26.01.2005 № 15) є пункт № 61: Управління, завантаження та обслуговування дробарних, сортувальних, фасувально-пакувальних, просівальних, змішувальних, формувальних, затиральних, фільтрувальних, намотувальних, варочних, плавильних, сепараторних, очисних, брізних, бурових, в'язальних, полірувальних механізмів, чи відноситься до цього пункту кухонне обладнання (жарочні шкафи, тістоміси, міксери і т.д.). І як організувати прийом на роботу працівника, який буде працювати на такому виробництві? Наприклад ми приймаємо на роботу повара за освітою, який буде працювати на кухонному обладнанні і в місячний термін повинні його обучити (де і за якою програмою, як виконавця робіт підвищеної небезпеки)? І чи потрібне такому працівнику стажування на робочому місці?
|