Цитата:
Сообщение от oksanochka1982
Робітник передав аркуш паперу,де прописані організації і роки роботи. Я правильно зрозуміла, що тепер мені необхідно направити в ці організації листи з проханням підтвердити досвід роботи? А потім на основі довідок внести запис в ТК?
|
П’ятим розділом Інструкції про порядок ведення трудових книжок, визначено, що
особа, яка загубила трудову книжку, зобов'язана негайно заявити про це власнику або уповноваженому ним органу за місцем останньої роботи. Не пізніше 15 днів після заяви, а в разі ускладнення - в інші строки власник або уповноважений ним орган видає працівнику іншу трудову книжку або вкладиш до неї (нових зразків) з написом "Дублікат" в правому верхньому кутку першої сторінки.
Якщо працівник до влаштування на це підприємство вже працював, то при заповненні дубліката трудової книжки в розділ "Відомості про роботу" у графу 3 спочатку вноситься запис про загальний стаж його роботи до влаштування на це підприємство, який підтверджується документами.
Працівник ці вимоги не виконав, з відповідною заявою за місцем останньої роботи не звертався, а при працевлаштуванні на нове місце роботи надав чисту трудову книжку. При прийомі на роботу цього працівника кадровики зобов'язані були заповнити на нього облікову картку форми П-2, в якій повинний бути вказаний загальний стаж роботи працівника на підставі записів у його трудовій книжці. Відсутність такої інформації свідчить про те, що при прийомі на роботу працівник приховав факти своєї трудової біографії. Тому на вашому підприємстві зобов'язані були лише зробити запис про прийом на роботу на ваше підприємство, і все.
До речі, звідки працівник отримав інформацію про час та місця його попередньої роботи, яку він передав вам на аркуші паперу? Щось мені дуже здається, що його трудова книжка лежить у нього вдома...