agimax, я би не радила так призирливо казати про людей. Життя - воно кругле.... Не накличте на себе біду. (Це так, добра порада з життєвого досвіду - на щастя - не власного).
А щодо неадекватних кандидатів - то ви, мабуть, такі категорії працівників замовляли. Якщо вам потрібні прибиральниці-вантажники-посудомийниці....., то чи багато ви бачили пристойних кандидатів на ці посади серед здорових людей? А інваліди - це такі ж самі люди, як і здорові. Тільки їм жити важче.
Щоб не нариватися на неадекватних кандидатів, то беріть осіб з інвалідністю на кваліфіковані роботи (бухгалтера, юристи, комп'ютерники, секретарі, перекладачі, інженери....). Передивіться своє відношення до людей з особливими потребами, не вбачайте серед них людей другого чи третього сорту. Якщо людина має якісь фізичні вади (зовнішні або внутрішні), то це ще не означає, що вони мають неповноцінний інтелект!
До того ж , ніхто вас не примушує брати на роботу першого-ліпшого інваліда! Відбирайте з них найкращих. Я з усією відповідальністю вам кажу, що серед осіб з обмеженою працездатністю є дуже пристойні працівники.
Я це кажу, бо знаю: у нас в організації працює 60% інвалідів.
|