Цитата:
Зарплата минимум - 1094 грн. (начиная с 01.04.2012г.)
|
На превеликий жаль, це не тільки мінімум, а, переважно, і максимум як для молоді, так і для спеціалістів з досвідом (незважаючи на наявність та кількість у них дипломів про вищу освіту).
Звичайно, я зараз не про Київ. У Києві пенсіонери -це соціально незахищена верства населення. І це нормально! Я хочу сказати природньо не те, що вони бідні, а те, що вони потребують захисту.
Біда в тому, що в містах з кількістю населення в декілька десятків тисяч, а тим більше в селах, є багато сімей, де єдиний хто соціально захищений - це пенсіонер, адже він - єдине джерело доходу, так скажемо годувальник. А якщо цей пенсіонер ще й працюючий, то це взагалі щастя. От і тримається він за своє щастя руками і ногами, хоч і по стану здоров'я уже не може кваліфіковано виконувати свою роботу, а звільнити його також досить важко. Зрозуміти, звичайно, можливо, адже на його шиї сидять діти (онуки), які просто не можуть знайти собі роботу.
Однак, це не нормально, коли старі батьки утримують дітей працездатного віку!!! З утриманням коханим чоловіком також можуть бути нюанси (див. вище.)
Тому, якщо є хоч якась можливість влаштуватись на роботу і стати не залежною від батьків і чоловіка - не втрачайте шанс.