Показать сообщение отдельно
Старый 19.03.2012, 19:09   #37
Julia 1
Участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 19
Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях

Вообщем я поступаю так:

ЗАЯВА
про зменшення позовних вимог

В провадженні В провадженні ________ районному суді м. __ знаходиться на розгляді цивільна справа за позовом _____ до ____ про стягнення заробітної плати.
Керуючись ст. ст. 27, 31 Цивільного процесуального кодексу України, вважаю за необхідне зменшити розмір позовних вимог, в частині залишення без розгляду позовної вимоги щодо стягнення з _____ середнього заробітку за затримку розрахунку при звільнені.
Також, при вирішенні справи прошу Суд врахувати особливості п. 7 ч. 1 ст. 214, п. 2 ч. 1 ст. 367 Цивільного процесуального кодексу України.
Відповідно до п. 7 ч. 1 ст. 214 Цивільного процесуального кодексу України, під час ухвалення рішення суд вирішує такі питання: чи є підстави допустити негайне виконання судового рішення.
Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 367 Цивільного процесуального кодексу України, Суд допускає негайне виконання рішень у справах про присудження працівникові виплати заробітної плати.
Таким чином, решта вимог моєї позовної заяви від 03.02.2012р. залишається без змін, та за таких обставин вимоги моєї позовної заяви слід читати в наступній редакції:

1. Стягнути з _____ на користь ______ недоплачену суму заробітної плати у розмірі ___ грн. , шляхом їх списання з рахунку ______ на якому обліковуються кошти Місцевого бюджету, відкритих у Відділенні Державного казначейства України у ________ районі м. ______.

2. Стягнути з ___ на користь ______ грошову компенсацію за 30 днів невикористаної відпустки за період з 1 липня 2006р. по 20 липня 2007р. у сумі ___ грн., шляхом їх списання з рахунку ___ на якому обліковуються кошти Місцевого бюджету, відкритих у Відділенні Державного казначейства України у ____ районі м. _____.

Допустити негайне виконання рішення суду, але не більш ніж один місяць.
Что вы скажете?

Последний раз редактировалось Мотя; 19.03.2012 в 19:31. Причина: Исправила чуток...
Julia 1 вне форума   Ответить с цитированием