Показать сообщение отдельно
Старый 14.03.2012, 11:56   #86
Inka
Эксперт HR-Лиги. Модератор
 
Аватар для Inka
 
Регистрация: 03.11.2011
Адрес: Київ
Сообщений: 2,440
Вы сказали Спасибо: 1,922
Поблагодарили 3,037 раз(а) в 1,676 сообщениях
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Olgynja Посмотреть сообщение
Здравствуйте, у меня к вам вопрос: а зачем вы писали заявление на отпуск без сохранения з.п? где вы такое вычитали? отпуск без сохранения з.п. дается только на 15 к.д. в год.
Вы путаете отпуск без сохранения заработной платы по соглашению сторон с отпуском, предоставляемым по желанию работника в обязательном порядке. Ст. 25 ЗУ "Об отпусках":
Цитата:
Відпустка без збереження заробітної плати за бажанням працівника надається в обов'язковому порядку:
...
3) матері або іншим особам, зазначеним у частині третій статті 18 та частині першій статті 19 цього Закону, в разі якщо дитина потребує домашнього догляду, - тривалістю, визначеною в медичному висновку, але не більш як до досягнення дитиною шестирічного віку, а в разі якщо дитина хвора на цукровий діабет I типу (інсулінозалежний), - не більш як до досягнення дитиною шістнадцятирічного віку;
t_malaya@, мы в таких случаях продлеваем действие трудового договора.
Ст. 39-1 КЗоТ Украины:
Цитата:
Трудові договори, що були переукладені один чи декілька разів, за винятком випадків, передбачених частиною другою статті 23, вважаються такими, що укладені на невизначений строк.
А ваша ситуация, по моему мнению, подпадает под условия ч.2 ст.23 КЗоТ Украины:
Цитата:
Строковий трудовий договір укладається у випадках, коли трудові відносини не можуть бути встановлені на невизначений строк з урахуванням характеру наступної роботи, або умов її виконання, або інтересів працівника та в інших випадках, передбачених законодавчими актами.
Inka вне форума   Ответить с цитированием
Эти 2 пользователя(ей) сказали «Спасибо» Inka за это полезное сообщение:
Mardge (20.03.2012), Мотя (14.03.2012)