Показать сообщение отдельно
Старый 06.03.2012, 14:54   #9
Mardge
Эксперт HR-Лиги
 
Аватар для Mardge
 
Регистрация: 29.03.2009
Адрес: Киев
Сообщений: 4,177
Вы сказали Спасибо: 5,182
Поблагодарили 6,551 раз(а) в 2,815 сообщениях
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Dark Посмотреть сообщение
Шановна Mardge, питання полягає в тому, чим насправді є час обідньої перерви на такому підприємстві
Саме це я і хочу дізнатися. Чи є у вас на підприємстві встановлені власником за погодженням з профспілкою роботи, на яких не можна встановити перерву, і чи встановлений порядок і місце приймання їжі.
Як це питання врегульовано вашими локальними документами, про які ви говорите?
Відповідь - в них.


На тих роботах, де через умови виробництва перерву встановити не можна, працівникові повинна бути надана можливість приймання їжі протягом робочого часу. Перелік таких робіт, порядок і місце приймання їжі встановлюються власником або уповноваженим ним органом за погодженням з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником) підприємства, установи, організації.
Mardge вне форума   Ответить с цитированием
Эти 2 пользователя(ей) сказали «Спасибо» Mardge за это полезное сообщение:
Irina_SH (09.04.2012), Мотя (06.03.2012)