Цитата:

| 
					Сообщение от olganmr   Я не те, що відмовити йому хочу, просто, хочеться правильно зробити. | 

Да понятное дело. ув.
olganmr! Я тоже бы хотела разобраться....
Мда-а-а...сколько раз вопросы по донорам разбирали, а вот про донора-совместителя - я не помню, чтоб разбирали......

Читаем:
	Цитата:

| Підставою для надання зазначених пільг є відповідні довідки, видані  донору за місцем медичного обстеження чи давання крові та (або) її  компонентів. Форми цих довідок та порядок їх видачі затверджуються  Міністерством охорони здоров'я України. | 

Т.е. ничего не написано ни про оригинал, ни про копии...
Да и вообще
 здесь о совместителях ничего не написано, вернее, что такие льготы предоставляются 
только по основному месту работы......
Копии ЛН несут же совместители...

И совместитель имеет такие же права, как и несовместителеь..так почему он должен лишатся того, что написано:

Цитата:

| Після кожного дня давання крові та (або)  її  компонентів,  в тому числі у разі давання їх у вихідні, святкові та неробочі  дні,
 донору надається додатковий день відпочинку із збереженням за  ним
 середнього заробітку. За бажанням працівника цей  день  може  бути
 приєднано до  щорічної  відпустки  або  використано  в  інший  час
 протягом року після дня давання крові чи її компонентів.
 | 

Другое дело, что, быть может, надо принести справку с основного места работы о предоставлении ему там другого дня отдыха...

Хотя, и об этом не сказано...

Короче, об этом не сказано...может, у кого-то есть НД, которые можно почитать на эту тему...
А копия заверена?