Цитата:
Сообщение от Мотя
Я ответа на этот вопрос не знаю потому, что:
...я не знаю - какова у Вас была продолжительность рабочего времени ДО приказа, который заканчивает свой срок 31 марта.
|
А це має значення? Я в штаті; маємо 5-денний робочий тиждень, але майже весь 2011 рік працювали на дводенці. Аналогічний наказ був виданий в жовтні 2011, стосувався режису роботи в 1 кварталі 2012 року. Перед тим - так само був наказ на дводенку. І так само - з обмеженим терміном дії.
Хіба при завершенні діії наказу автоматично не включається (за умовчанням) стандартний режим з колективного договору і т.і.? Тобто - п'ятиденка?
Цитата:
...данный приказ - незаконен:
Чтобы работники работали по новому графику с 20 апреля, Вас должны были уведомить не позднее, чем 20 февраля, а сегодня - 5 марта...
|
Тут попередження зроблено вчасно. От тільки я не попереджений - у відпустці...
Цитата:
Этот приказ тоже - незаконен, в силу того, что тоже издан с нарушением норм действующего законодательства о труде.
|
Це я знаю...

Підприємство (державне) знищують, профспілка нічого не може зробити, мусимо рятуватись (відходити з мінімумом втрат) поодинці...
Шукаю, що саме зробити. Здається, що оптимальним варіантом є взяти ще одну відпустку (маю запас) - і потім вимагати скорочення за 36-ю статтею. Але при п'ятиденці вийде хоч пристойна компенсація...