Шановна missvesna, керівник завжди все робить правильно. Якщо він захоче затверджувати графік перекурів на вашому підприємстві, то це теж буде правильно.
Аудитори перевіряють правильність ведення документації, яка встановлена і регламентується нормативними актами. Тому у них не було причин бути незадоволеними вашим винахідом: якщо вам так зручніше і це не суперечить нормам, то робіть його на здоров'я!ї
Моє питання було в іншому: в чому сенс затвердження керівником цього документу? Мені це не зрозуміло.
Якщо керівник підписав наказ про прийом (переведення...) працівника, то в цьому документі не може з'явитися інше прізвище, окрім зазначеного в наказі. Навіщо керівникові знову затверджувати вже прийняте своє ж рішення? Якщо він за вами все перевіряє - то одна справа. Якщо ж це затвердження - проста формальність - то це марне витрачання часу.
До того ж ви написали, що цей документ затверджується (тобто складається) один раз на місяць. А як же бути із змінами, які відбулися у кадровому складі на пртязі місяця? Як ви відстежуєте реальний стан справ із заповненням штатних одиниць в інші дні місяця (коли ще не складено/затверджено цей документ)?
І, взагалі, для чого він у вас існує? Яку функцію виконує?
Я ці питання задаю не для того, щоб довести вам, що ви щось робите неправильно, а для того, щоб з'ясувати ці питання для себе. Може цей документ такий потрібний, що і мені буде доцільно взяти його на озброєння?
|