Показать сообщение отдельно
Старый 30.01.2012, 20:58   #83
Befis
Эксперт HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 3,547
Поблагодарили 5,002 раз(а) в 2,066 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Мотя Посмотреть сообщение
но почему-то решила, что супермаркет, отдельно стоящий (а супермаркеты всегда - отдельно стоящее здание) к жилому фонду не относится, и я бросила изучение того, что не относится к супермаркетам...
Надюш, я тоже не нашла там слово "супермаркет", но нашла вот это
Цитата:
Житлово-комунальні послуги - результат господарської діяльності, спрямованої на забезпечення умов проживання та перебування осіб у жилих і нежилих приміщеннях, будинках і спорудах, комплексах будинків і споруд відповідно до нормативів, норм, стандартів, порядків і правил.
Балансоутримувач будинку, споруди, житлового комплексу або комплексу будинків і споруд (далі - балансоутримувач) - власник або юридична особа, яка за договором з власником утримує на балансі відповідне майно, а також веде бухгалтерську, статистичну та іншу передбачену законодавством звітність, здійснює розрахунки коштів, необхідних для своєчасного проведення капітального і поточного ремонтів та утримання, а також забезпечує управління цим майном і несе відповідальність за його експлуатацію згідно з законом.
Власник приміщення, будинку, споруди, житлового комплексу або комплексу будинків і споруд (далі - власник) - фізична або юридична особа, якій належить право володіння, користування та розпорядження приміщенням, будинком, спорудою, житловим комплексом або комплексом будинків і споруд, зареєстроване в установленому законом порядку.
Есть еще
http://search.ligazakon.ua/l_doc2.ns...1/FIN5623.html, и здесь тоже много интересного для них.
И вот http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0457-11
А супермаркет, в котором всё происходит, стоит прям во дворе четырёх многоэтажек. От входа/выхода в супермаркет до ближайшего подъезда метров 20 максимум. И почти вся придомовая территория заставлена машинами, приехавшая как раз в супермаркет, тк большая часть паркинга супермаркета завалена замёрзшими сугробами.
Пока руководство супермаркета будет въезжать в эти нормативки или разбираться, справедливо ли я "капаю" им на мозги, я подготовлю письмо на имя их генерального менеджера на Украине.
И мне все равно, что они про меня подумают, но сотни людей останутся целыми и невридимыми. Мой муж сейчас мимо проезжал, говорит, зашевелились с уборочкой, что то там делают....говорит, шуганула ты их... а раз "лёд тронулся", значит я на правильном пути.
Befis вне форума   Ответить с цитированием
Эти 4 пользователя(ей) сказали «Спасибо» Befis за это полезное сообщение:
katsol (31.01.2012), korelija (31.01.2012), Ирина Стеценко (31.01.2012), Мотя (30.01.2012)