Тримайте ще два рецепти - швидкі і не складні, і смачні.
1) дуже схожий на Моті, але зі своїми корективами. Тісто: 3-4 яйця збити з 1 склянкою цукру, додати склянку борошна та пів чайної ложки соди, погашеної оцтом. Форму змастити маслом, посипати манкою чи сухарями, викласти порізані яблука, посипати цукром, корицею і залити тістом. Випікати на середній температурі десь 40 хв.
2)Тісто: 2 яйця збити з пів склянки цукру (якщо любите, щоб пиріг був дуже солодкий, то додайте ще трохи), додати 2 столові ложки розтопленого масла, ванілін, 1 склянку кефіру (або молока чи сметани), все добре вимішати, додати 6-8 столових ложок борошна, по чверті чайної ложки соди та лимонної кислоти (або пів чайної ложки порошку для печива).
Форму змастити маслом і посипати манкою, вилити третину тіста, покласти яблука, псипати їх корицею і цукром, залити рештою тіста.
Обидва пироги дуже смачні. Крім того, яблука завжди можна замінити іншими фруктами.
|