Дякую за поради, але поясню...
Колись мала ситуацію ,коли одну з доган , написаних мною, планували заперечувати в суді і я мала справу з юристом, який почав прискіпуватись до моєї преамбули і зокрема наголосив, що в таких ситуаціях дуже бажано в преамбулі не писати загальних фраз (типу порушення ПВТР ПІ і т.д.), а конкретно вказувати , що було порушено. А в даній ситуації до того, ж директор ніяких "службових" і т.д. писати не буде (так вже є) - підставою буде лише пояснення комірника, тому й хочеться одразу вказати суть порушення в наказі. Розумію, що геть не цікава тема для обговорення - самій не дуже приємно, але думаю буде корисною на форумі ,адже така проблема часто є актуальною у різних компаніях.
НАКАЗ № 5
« Про винесення догани»
У зв’язку невиконанням комірником складу А.А.А. без поважних причин обов'язків, покладених на нього трудовим договором, посадовою інструкцією та правилами внутрішнього трудового розпорядку, який в робочий час неодноразово .................................................. ....???????
Наказую:
Винести догану комірнику А.А.А.
Менеджеру по персоналу при нарахуванні заробітної плати : позбавити А.А.А. 50% від остаточної місячної премії
Завідуючому складу провести бесіду та попередити про можливе звільнення у випадку повторення даної ситуації
Підстава:
Пояснювальна запискаА.А.А. від « 11 » січня 2012 р.
Директор ТОВ «АБВГД» ___________ В.В.В.
Последний раз редактировалось korelija; 11.01.2012 в 11:45.
Причина: зміна назви компанії
|