Цитата:
Сообщение от Mardge
Переглянула відповіді, таке враження, що представники служби знають ще менше ніж ми... 
|
Цитата:
Сообщение от Надюша
Що ж до візитниці, то номер телефону та електронна адреса також входить до персональних даних,
|
Д-а-а?
"персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;"
И как меня можно идентифицировать но корпоративному номеру телефона, который указан у меня в визитке? Сегодня он мой, а завтра - господина Пупкина. По е-мейл вообще молчу.
Цитата:
Сообщение от Надюша
а те що людина дає візитку вже являється згодою
Принаймні нам так пояснили
|
А вот это вообще супер! Смотрим Закон:
"згода суб'єкта персональних даних - будь-яке документоване, зокрема письмове, добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки;"
Если с визиткой все так просто, то почему надо брать согласие на обработку персональных данных при приеме на работу? У меня ж никто паспорт, ИНН, диплом и т.д. и т.п. силой не отнимал, я САМА их предоставила.
Если визитки могут быть составной частью базы персональных данных, то:
"Про зміну чи знищення персональних даних або обмеження доступу до них володілець бази персональних даних протягом десяти робочих днів повідомляє суб'єкта персональних даних, а також суб'єктів відносин, пов'язаних із персональними даними, яким ці дані було передано". Я себе представляю как я буду уведомлять кого-то, кто дал мне визитку, о том, что я ее за ненадобностью опустила в шредер