Цитата:
Сообщение от jbarda4ok
1. Издать приказ о назначении ответственного за хранение персональных данных и выполнение положений Закона.
|
jbarda4ok, это не Вам в упрек.
Вот я представляю себе ситуацию. Меня назначают приказом ответственной. Но, простите, каков уровень этой ответственности? За что
конкретно я отвечаю?
В Положении про ДСЗПД написано:
Цитата:
4. ДСЗПД України відповідно до покладених на неї завдань:
3) розробляє критерії ризику незаконного використання та розголошення інформації, що міститься в базах персональних даних;
4) розробляє методичні матеріали і рекомендації з питань, віднесених до її компетенції;
5) розробляє типовий порядок обробки персональних даних у базах персональних даних;
6) розробляє критерії і порядок оцінювання стану захищеності персональних даних у базах персональних даних підприємств, установ і організацій усіх форм власності, державних органів чи органів місцевого самоврядування, фізичних осіб - підприємців, які обробляють персональні дані відповідно до закону;
|
А где эти документы??? За что Вы у меня будете спрашивать? Поэтому я категорически отказываюсь быть ответственной за БД, тем более, что в ДИ у меня такого не написано, а Вы можете строчить свои приказы сколько угодно.