Показать сообщение отдельно
Старый 13.09.2011, 11:00   #345
InnaK
Активный участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 85
Поблагодарили 79 раз(а) в 39 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Мотя Посмотреть сообщение
Этот вопрос возникнет сразу же, при оформлении пенсии...
Пусть идет на то предприятие, которое оформило ему ТК, и требует свое!
У нас была ситуация,когда на первом месте работы не правильно поставили дату рождения.Мы позвонили в юротдел ПФ с вопросом:"ка быть и чем чревато" и нам ответили,что ничего страшного.все равно паспорт является удостоверением личости.

Потом мы нашли в "Інструкціх про порядок ведення трудових книжок працівників" от 29.07.93 №58 с изменениями и дополнениями следующее:
"2.13.Зміна записів у трудових книжках про прізвище,ім"я,по батькові і дату народження виконується власником або уповноваженим ним органом за останнім місцем роботи на підставі документів(паспорта,свідоцтва про народження,про шлюб,про розірвання шлюбу,про зміну прізвища,ім"я та по батькоі тощо) із посиланням на номер і дату цих документів"
Зазначені зміни вносяться на першій сторінці(титульному аркуші) трудової книжки.Однією рискою закреслюються,наприклад,колишнє прізвище,ім"я,по батькові, дата народження і записуються нові дані з посиланням на відповідні документи на внутрішньому боці обкладинки і завіряються підписом керівникап-ва або спеціально уповноваженої ним особи і печаткою п-ва або печаткою відділу кадрів"
InnaK вне форума   Ответить с цитированием