Показать сообщение отдельно
Старый 19.07.2011, 12:30   #249
rumumba
Участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях

Цитата:
Сообщение от OK_SANA Посмотреть сообщение
Заметьте, что статься четко разделяет основную и дополнительную работу.
Я їй про машинки, а вона про кукли. ))
Стаття встановлює оплату, а не поділяє роботи, порядок застосування цієї статті повинен бути розписаний в колдоговорі, ПВТР. До чого тут посадова? Більш логічно і обгрунтовано здійснювати доплату буху Мудрілкіній за виконання обов’язків відсутньої бухи Считалкіної, а обовязки ці якраз можуть бути викладені у документі Функціональні обовязки Считалкіної. у цих Функціональних обовязках можливо конкретизувати до дрібниць роботу. Якщо роботодавець через деякий час поміняє бухгалтера з рахунку 331 на рахунок 223 - він що, переводити його повинен з посади "бухгалтера по рахунку 331" на посаду "бух по рахунку 223"
Розділити дуже різні роботи з обліку можливо застосуванням іншої посади - назразок економіст з бухобліку, лічильник, провідний бух, другий бух - от тоді і придумуйте окремі інструкції.

Цитата:
зарплата работника не должна зависеть от того, как относится к нему его начальство (ценит - не ценит) - это проблемы начальства.
Це було проблемой навіть в СРСР, а про сучасну Україну мовчу. І це не є ані погано, ані добре, це є реальністю. У роботодавця і працівника трохи відрізняються інтереси.
Не треба ілюзій. Авжеж я не про те, щоб зарплата пригала кожен місяць, або людині видумували кожен день діаметрально різні завдання.
Цитата:
У работника есть круг обязанностей, если он временно делает больше по определенным причинам, он должен за это получить соответствующее вознаграждение.
Пффф, ну а якщо він менше робить - напише заяву - прошу знизити за травень мені зарплату?! )). Бухгалтер за пресом чушки не катає. Є первісні документи - обробляє - немає, плює на стелю )) Не садить жеж його на відрядну систему оплати.
Цитата:
игры устраиваете с должностными инструкциями, устраняя возможность четко разделить основные и дополнительные обязанности работника и давая себе возможность самому, по-царски, решать достоин ли работник доплаты или нет.
Ігри якраз будуть тоді, коли працівник скаже не буду без доплати складати оцю нову звітність і плювала я на податковий кодекс, адже така звітність в моїй посадовій не зазначена - тоді це буде по Вашому?

Як на мене я запропонував досить дієвий механізм, який бачив в роботі.
Для окремої служби - положення
Для окремої посади - інструкція
Для окремої людини - Функціональні обовязки
Оплату, доплату і премію прописуємо в ПВТР і Колдоговорі.
Точніше згадав про документ який називаєтья Функціональні обовязки бухгалтера Рахувалкіної, яким можливо розділити роботу двох бухів, щоб вони один одному не заважали. І оплатити за виконання обов’язків відсутньої іншої бушки наявність такого документу лише сприяє.
rumumba вне форума   Ответить с цитированием
Этот пользователь сказал Спасибо rumumba за это полезное сообщение:
shuHR (22.07.2011)