Цитата:
Сообщение от esar
Белочка, бухгалтерія - це останнє місце, куди би я звернулася за консультацією або за порадою з питань роботи з персоналом (в тому числі і з питань кадрового діловодства)! За свою (немаленьку) трудову діяльність я не зустріла жодного бухгалтера (навіть головного), який би хоч трохи розумівся на трудових відносинах, підборі персоналу тощо. Єдине, про що в бухгалтерії щось чули і може ведуть на примітивному рівні - це кадрове діловодство. Тому вашій пораді можу тільки дивуватись!
P.S. В жодному разі не мала на меті образити бухгалтерів. Поважаю і ціную їх знання і роботу в царині бухгалтерського обліку. Якщо ж, серед учасників форуму є такі бухгалтери, які окрім своїх спеціальних знань володіють ще і знаннями з області трудових відносин - то знімаю перед ними шляпу. Бо знаю, як це важко: досконало оволодіти знаннями з різних сфер діяльності.
|
Честно, даже не знаю, повезло Вам или наоборот, что не приходилось встречать подобных специалистов (я про бухгалтеров)

. Мне - приходилось, и очень часто. И, считаю, что мне повезло, так как на тот момент, бухгалтер был единственным специалистом, который мог толково пояснить мне ряд нюансов, касающихся трудового законодательства и изложить (показать основы) принципы ведения кадрового делопроизводства. Именно поэтому, я, в свою очередь, удивляюсь Вашему удивлению

!В моей практике эти люди знали о кадрах больше, чем некоторые менеджеры по персоналу. Бывает и так, поверьте

.
Как бы там ни было, уверена, автор сам решит, как ему удобнее действовать. Я лично, терпеть не могу всю эту рутину (ибо для меня это именно так), связаную с ведением кадровой документации, поэтому искренне не советую автору с ней заморачиваться (если, конечно, подобные обязанности не идут в радость или не являются обязательными).