Цитата:
Сообщение от vasilieva
потрібно перевести людину з посади водія автотранспортних засобів на посаду механіка, на скільки я розумію, ця посада потребує не тільки інструктаж з питань охорони праці, а і стажування під керівництвом кваліфікованих наставника.
|
Честно говоря, я не видела, чтобы механика кто-то стажировал...Главный механик его будет стажировать, что ли?

Я думаю, Вы понимаете, что механик - это ИТР?

Ваш водитель имеет соответствующее образование, да?
Давайте для начала разберемся, о каком механике Вы ведете речь?

Вы ничего не путаете?
Вы уверены?
ДОЛЖНОСТНАЯ ИНСТРУКЦИЯ МЕХАНИКА АВТОКОЛОННЫ
I. Общие положения
- Механик автоколонны относится к категории специалистов.
- На должность механика автоколонны назначается лицо, имеющее высшее профессиональное образование и стаж работы по профилю в организациях автомобильного транспорта не менее 5 лет..
..и неважно чего он там будет механик...автоколонны ли, в отделе Главного механика на предприятии ли...
Важно, что механик - это руководитель среднего звена....
Например,
Кваліфікаційні вимоги:
Механік з ремонту устаткування I категорії: повна, базова або неповна вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр або молодший спеціаліст) та підвищення кваліфікації: для спеціаліста — стаж роботи за професією механіка з ремонту устаткування II категорії — не менше 1 року, для бакалавра або молодшого спеціаліста — не менше 2 років.
Механік з ремонту устаткування II категорії: повна, базова або неповна вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр або молодший спеціаліст) та підвищення кваліфікації: для спеціаліста — без вимог до стажу роботи; для бакалавра або молодшого спеціаліста — стаж роботи за професією механіка з ремонту устаткування — не менше 2 років.