Показать сообщение отдельно
Старый 24.02.2011, 17:56   #132
ctdf
Новый участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
По умолчанию cумісництво

Я - директор невеличкого Будинку школяра (освіта). у мене є керівник гуртка - сумісник, яку приймав попередній директор. В наказі написано: переведена з основного працівника на працівника за сумісництвом з навантаженням 9 год. (і в трудовій теж - написано моїм попередником, хоча за логікою - це вже мав писати директор, куди працівник пішов на основну роботу). Призначена на основну роботу (директор музею)
начальником культури. Запис з оновної роботи - після запису про переведення (тобто - ще не будучи оформлена на основній роботі, в нас була вже переведена на посаду за сумісництвом(!?) Правда, дати спочатку йде 02.01(переведена), потім 01.01- призначена директором: не за порядком (в трудовій). Вона в мене сумісник, і робила до мене, і продовжує працювати,
мені завжди здавалось, що виправлення мають бути зроблені на основному місці роботи - це перше питання, а друге - як правильно : чи можна було так переводити, чи , може, треба було звільнити з основного місця в нас, і тільки після призначення на основне місце в музей, призначити в нас за сумісництвом? Що робити тепер?
ctdf вне форума   Ответить с цитированием