Цитата:
Сообщение от Anchapa
Тобто вона проацювала за договором у якому ні словом не зазначено що це є сумісництво, не зазначений режим роботи... Просто напросто "фількіна грамота" 
|
Чому не вказано? У першому ж реченні:
Цитата:
“Працівник” приймається на тимчасову роботу по-сумісництву
|
Помилка в тому, що не видали наказ, але у ст. 24 КЗпП написано:
Трудовий договір вважається укладеним і тоді, коли наказ чи
розпорядження не були видані, але працівника фактично було
допущено до роботи.
Але ж договір є, працівник його підписав? Якщо так, думаю, можна вважати, що він з того часу працює у вас за сумісництвом, за строковим трудовим договором. Але ж строк вже давно минув, його не звільнили, отже договір став безстроковим.
Цитата:
Сообщение от Anchapa
Якщо сумісник працював і ми табелювати його по по 6 та 7 годин кожен день (6 денний робочий тиждень), то я просто проставляю йому у лютому по 4 години і ніяких заяв і наказів не потрібно? Щось мене сумніви шкребуть...
|
Звісно потрібні і заява і наказ. На сумісників розповсюджується законодавство про працю. Єдине, не зрозуміло, чому все ж таки табелювали по 6 і 7 годин? Це у вас такий графік для всіх? При 6-денному тижні має бути по 7 годин щодня, а в суботу - 5...
Якщо зараз необхідно працівнику встановити неповний робочий час, то процедура така ж сама, як і з іншими працівниками: або попередження за 2 місяці, або його заява.