Показать сообщение отдельно
Старый 18.02.2011, 16:57   #234
Romanna
Заслуженный участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 198
Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях

Вибачте, може я не зрозуміло вистовилась. Мене цікавить додаткова відпустка одинокій матері "Стаття 19. Додаткова відпустка працівникам, які мають дітей

Жінці, яка працює і має двох або більше дітей віком до 15 років, або дитину-інваліда, або яка усиновила дитину, одинокій матері, батьку, який виховує дитину без матері (у тому числі й у разі тривалого перебування матері в лікувальному закладі), а також особі, яка взяла дитину під опіку, чи одному із прийомних батьків надається щорічно додаткова оплачувана відпустка тривалістю 10 календарних днів без урахування святкових і неробочих днів (стаття 73 Кодексу законів про працю України)."

Як буде звучати наказ на таку відпустку , звичайну відпустку я оформляю таким наказом "1.1. Пастернак Юліанні Богданівні, укладальнику-пакувальнику дільниці контролю та пакування, щорічну основну відпустку терміном 24 календарних дні з 21 лютого по 17 березня 2011 року за період роботи з 23.07.2010 р. по 22.07.2011 р.
Підстава: заява Пастернак Ю.Б.від 08.02.2011 р."
1. Чи у відпустці одинокій матері вказується період за який надається відпустка?
2. Така відпустка надається за календарний рік чи робочий?
Romanna вне форума   Ответить с цитированием