Ну по-перше - давайте трохи ... стишимо емоції !
Сперечатися на форумі можна (і потрібно !) спокійно і розважливо
(причому саме на форумі, коли є час обдумати кожне слово

).
Я тішу себе думкою, що не заслужив на такий тон...
Що стосується премій, то тут я з Вами абсолютно згоден - вони не можуть бути відображені у ШР, бо призначаються, нараховуються і виплачуються згідно відповідного Положення, пов'язаного із ШР хіба що розміром премії - 10, 20, 50 % від ОКЛАДУ (та й то не завжди).
Але ж я і не пропоную їх унести до ШР !

Чи це було іронічне питання ?
"Постійність"/"терміновість" надбавок - поняття надто суб'єктивне, щоб дійти однозначної відповіді (згоди), тим більше, що якихось встановлюючих документів з цього приводу я, наприклад, привести не можу ...

А Ви ?
Навіть типовий штатний розпис, форма якого затверджена наказом Міністерства фінансів України від 28 січня 2002 р. № 57 (до речі, обов'язкова лише для державних підприємств і установ), не уточнює, які саме надбавки та доплати (постійні чи тимчасові чи наскільки тимчасові...

) містяться у ньому.
Що стосується декількох посад з однаковими окладами, по одній з яких встановлено надбавку.
А хіба у нас у ШР не зустрічаються однакові посади з різними окладами ? Хіба ми їх не окремими рядками вносимо до ШР ?
ЗУ "Про оплату праці":
Розмір заробітної плати залежить від складності та умов виконуваної роботи, професійно-ділових якостей працівника, результатів його праці та господарської діяльності підприємства.
Отже, питання з ШР чітко визначено лише у ст. 64 ГК України, яку ми всі знаємо вже майже як "Отче наш":
ШР має бути, його підприємство встановлює самостійно
.
Тому які стовбчики і як відобразити у ШР - справа підприємства (а дивлячись правді у вічі - того, хто його складає і затверджує, вибачте за крамолу

).
Щодо розбивки самого наказу на дві частини...
Згоден

, по великому рахунку, таки треба було б його розбити на дві частини (до речі, тоді б і контроль виконання поділили

).
Але давайте запитаємо в учасників форуму - хто його ділить на окремі накази
на практиці ?
Впевнений, що частина (я не кажу - половина !!!

) взагалі таких наказів не видає (а відображає надбавки у ШР), друга частина видає подібні накази, навіть не згадуючи ШР...
В даному випадку, вибачте, я - практик...
Те ж саме стосується і віднесення такого наказу до основної діяльності (або до кадрових наказів): поділити і віднести до різних видів.