Показать сообщение отдельно
Старый 28.12.2010, 17:32   #310
Мотя
Эксперт HR-Лиги. Модератор

Вы сказали Спасибо: 14,954
Поблагодарили 20,444 раз(а) в 10,175 сообщениях

Цитата:
Сообщение от anatol_ua Посмотреть сообщение
2. Спорна и эта фраза :
Якщо працівниця, яка перебуває у відпустці для догляду за дитиною, виявила бажання працювати на умовах неповного робочого часу, не перериваючи відпустки, а на її посаді працює інший працівник за строковим трудовим договором, укладеним на період цієї відпустки, роботодавець не має права звільняти останнього.
За згодою працівниці, яка перебуває у відпустці для догляду за дитиною віком до трьох років, вона може виконувати (з урахуванням кваліфікації) роботу на іншій вільній посаді на умовах неповного робочого часу. Якщо на цей час на підприємстві немає вакантних посад, роботодавець має право відмовити їй у виході на роботу на умовах неповного робочого часу в період зазначеної відпустки.

!
Так я..это...уже ..задавалась этим вопросом-таки....

Цитата:
Сообщение от Мотя Посмотреть сообщение
Я не знаю, как относиться к этой статье: радоваться или огорчаться,т.к. мне много непонятно...
Например, это:
Цитата:
Якщо особа, яка перебуває у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, виявила бажання працювати на умовах неповного робочого часу, не перериваючи відпустки, а посада її буде зайнята іншим працівником, з яким укладено строковий трудовий договір на період цієї відпустки, адміністрація підприємства не вправі звільняти цього працівника. Водночас за згодою адміністрації підприємства особа, яка доглядає за дитиною віком до трьох років, може виконувати роботу за іншою вільною посадою з урахуванням кваліфікаційних вимог за цією посадою. У разі відсутності на цей час на підприємстві вакантних посад адміністрація підприємства має право відмовити цій особі.

Что вы на это скажете, ребята?

Если мне это не нравится, то я не могу в целом статью воспринимать...
Не люблю, знаете ли, читать через абзац: тут - правильный абзац, он подходит, а тут - неправильный, мы его пропускаем....
Befis (28.12.2010)