Показать сообщение отдельно
Старый 23.12.2010, 16:30   #204
StVol
Участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 12
Поблагодарили 7 раз(а) в 4 сообщениях

Учел в заявлении все правки и дополнения

ЗАЯВА - ЗВЕРНЕННЯ

Керуючись Конституцією України, ЗУ "Про звернення громадян", статтями 9, 18, 23, Закону України "Про інформацію", статтями 29, 30, 31 Закону України "Про оплату праці", статтею 110 КЗпП України, ЗУ "Про прокуратуру",

прошу Вас:
I. Надати мені наступну інформацію, яка стосується мене та є підставою для трудових відносин між мною та підприємством:

1. Копію наказу про прийняття мене на роботу
2. Копії усіх наказів, які стосуються переведення мене на інші посади у підприємстві
3. Копії усіх наказів, які стосуються збільшення чи зменшення мого посадового окладу.
4. Копії наказів та документів, якими регламентується порядок нарахування та виплати мені преміальної частини заробітної плати.
5. Копію трудового договору підписаного мною
6. Копію усіх документів виданих підприємством та підписаних мною, які регулюють трудові відносини між мною та підприємством.
7. Копію підписаної мною посадової інструкції.
8. Помісячний розрахунок виплати преміальної частини заробітної плати з розшифруваннм способу обчислення розміру преміальної частини.
9. Копію штатного розпису підприємства станом на 23.12.2010р.
10. Копію штатного розпису підприємства на 2011 р.

II. Повідомити мене причини та суть змін в організації роботи підприємства, у звязку з якими підприємство проводить скорочення чисельності персоналу, зокрема скорочення посади яку я займаю.

III. Надати інформацію мені у письмовому вигляді за адресою: ____ в терміни, визначені Законом України "Про звернення громадян"

У раз необхідності додаткового часу для надання мені цієї інформації, в рамках Закону України "Про звернення громадян" прошу невідкладно повідомити мене про ці причини у письмовому вигляді.

У разі не отримання відповіді у терміни які визначені Законом України "Про звернення громадян", для забезпечення виконання своїх вимог буду вимушена звернутися до Прокуратури та з позовом до суду.

Последний раз редактировалось StVol; 23.12.2010 в 17:01.
StVol вне форума   Ответить с цитированием