Показать сообщение отдельно
Старый 17.12.2010, 20:49   #6
olganmr
Активный участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 91
Поблагодарили 23 раз(а) в 20 сообщениях

Складно сказати, що у неї в голові, скоріш не знає навіть вона сама. Я працюю тільки 3 місяці, працівники мого закладу говорили що і раніше ця громадянка постійно зі всіма конфліктувала. То вона вважає наш робітник не належно виконує свої обов’язки, то інженер з охорони праці чимось провинився, то сторожа чергують не так як треба. От остання крапля стала говорити що наша сторож палить на робочому місці, хоча це повна нісенітниця. Ми навчальний заклад, у нас паління взагалі заборонено. Ну що склали акт що жоден працівник, який працює постійно не бачив цього. Підписалися всі… Страшне. А страшніше за все що раніше ця дама не писала, а потім прочитала закон про звернення громадян, і те що ми повинні надсилати до керівництва звіти про звернення і стала писати. Правда-неправда… але ж брудом всіх обливати їй вдається.

Народ від неї шарахається…Сил не вистачає навіть у мене. Таке враження, що дама захворіла. Але це ж небезпечно… Підкажіть, ну що ж робити, як себе та працівників уберегти від її божевілля.
olganmr вне форума   Ответить с цитированием
Этот пользователь сказал Спасибо olganmr за это полезное сообщение:
Mardge (17.12.2010)