Шановні Татьяка.К та velcom, можливо ви не досить уважно прочитали, або ж я не досить чітко висловилась. Ніхто ж не казав, що не можна затверджувати новий штатний розпис протягом року (я роблю це мінімум 4 рази на рік...).
Питання полягало у іншому:
А)
Цитата:
Сообщение от Omry
штатные расписания утверждаются директором один раз в конце года на следующий год без приказа
|
То чому ж не можна без наказу (НА ПОЧАТОК ПОТОЧНОГО РОКУ!!!)?
Гриф затвердження для такого випадку я описала у своєму попередньому пості...
В)
Цитата:
Сообщение от Omry
и в течение года утверждаются Изменения к штатному расписанию также директором и без приказов - можно ли так делать?
|
Відповідь була однозначно НІ. Внесення змін та перезатвердження штатного розпису поточного року відбуваються тільки на основі наказу.
Не полінувалась (десь колись бачила) і знайшла
На практиці затвердження штатного розпису здійснюється або власне грифом затвердження, або виданням наказу.
Якщо розпис затверджується конкретною посадовою особою, то гриф затвердження складається зі слів: ЗАТВЕРДЖУЮ (без лапок), назви посади, ініціалів та прізвища особи, яка затвердила штатний розпис, і дати затвердження:
ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ТОВ Контракт
(підпис) М. І. Захаров
28 грудня 2006 року
Якщо ж штатний розпис затверджується наказом (який, до речі, належить до наказів із загальної діяльності), гриф складається зі слів: ЗАТВЕРДЖЕНО (без лапок), Наказ (у називному відмінку) із зазначенням його дати і номера:
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ директора ТОВ Контракт
29 грудня 2006 року 119
ОСЬ!
http://hrliga.com/index.php?module=p...op=view&id=931