Показать сообщение отдельно
Старый 01.12.2010, 19:46   #126
Anchapa
Активный участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 39
Поблагодарили 46 раз(а) в 30 сообщениях

Шановні Татьяка.К та velcom, можливо ви не досить уважно прочитали, або ж я не досить чітко висловилась. Ніхто ж не казав, що не можна затверджувати новий штатний розпис протягом року (я роблю це мінімум 4 рази на рік...).

Питання полягало у іншому:

А)
Цитата:
Сообщение от Omry Посмотреть сообщение
штатные расписания утверждаются директором один раз в конце года на следующий год без приказа
То чому ж не можна без наказу (НА ПОЧАТОК ПОТОЧНОГО РОКУ!!!)?
Гриф затвердження для такого випадку я описала у своєму попередньому пості...

В)
Цитата:
Сообщение от Omry Посмотреть сообщение
и в течение года утверждаются Изменения к штатному расписанию также директором и без приказов - можно ли так делать?
Відповідь була однозначно НІ. Внесення змін та перезатвердження штатного розпису поточного року відбуваються тільки на основі наказу.

Не полінувалась (десь колись бачила) і знайшла
На практиці затвердження штатного розпису здійснюється або власне грифом затвердження, або виданням наказу.

Якщо розпис затверджується конкретною посадовою особою, то гриф затвердження складається зі слів: ЗАТВЕРДЖУЮ (без лапок), назви посади, ініціалів та прізвища особи, яка затвердила штатний розпис, і дати затвердження:

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ТОВ Контракт
(підпис) М. І. Захаров
28 грудня 2006 року

Якщо ж штатний розпис затверджується наказом (який, до речі, належить до наказів із загальної діяльності), гриф складається зі слів: ЗАТВЕРДЖЕНО (без лапок), Наказ (у називному відмінку) із зазначенням його дати і номера:

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ директора ТОВ Контракт
29 грудня 2006 року 119

ОСЬ!
http://hrliga.com/index.php?module=p...op=view&id=931
Anchapa вне форума   Ответить с цитированием
Эти 3 пользователя(ей) сказали «Спасибо» Anchapa за это полезное сообщение:
anatol_ua (02.12.2010), Mardge (02.12.2010), tigrenok69 (20.02.2011)