Дякую Анатолій. Я так зрозуміла до назви посади "секретар" добавлене слово "обліковець" як доповнення з розкриттям додаткових обовязків. А ось іще такі записи: "прийнятий робітником з ремонту та обслуговування водопровідної та каналізаційної системи" раніше записували "Слюсарем - сентехніком". Коли я стала зясовувати чому змінили назву професії та встановили нову, яка в КП відсутня, працівник який працював до мене пояснив що у 2005 році отримали наказ з Міносвіти "про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тар. розрядів...." Передивилася і я цей наказ і знайшла як я думаю помилку кадровика, тут написано: "робітники І - УІ квал. розрядів, зайняті: ремонтом та обслуговуванням водопр. та каналіз. систем, експлуатацією та обслуговуванням котелен, обслуговуванням технологічного обладнання та ел. обладнання, тобто це перелік виконуваних робіт а ці роботи виконують слюсар - сантехнік, електрик або як ще вірно назвати робітника з обслуговування технологічного обладннання. Вибачте за мою не досить високу компетентність, я в штаному розписі і іншій документації не знайшла кодів професій. У яких документах вони повинні бути зазначені?
|