Согласование на назначение директора. ЧП
Добрий вечір!Може він хоть для Вас добрий...У мене ЧП.Ситуація.
За розпорядженням РДА затверджене нове положення терцентру, де є зміна назви та вказано, що цей орган є правонаступником попереднього.Але раніше директор терцентру працював за контрактом, а за цим положенням, тепер записано, що директор терцентру призначаеться головою РДА за поданням начальника управління(я там в кадрах).Змінили Положення терцентру 15.08.2010.Поки реєстрували,прошивали мені надали вже в кінці вересня.Терцентр-юридична самостійна одиниця, але контроль діяльності покладена на управління.Весь цей час, після введення нового положення, попередній директор терцентру працював і виконував роботу.Я подання на призначення не робила.Тай сам вищий орган, РДА, ні звільняв його, ні продовжував термін діїїї...ПРОГАВИВ, як я зрозуміла.Я вважала, що коли трудові стосунки продовжувалися, ніхто не вимагав їх припинення , трудовий договір перейшов в постійний...Вищі органи давали завдання, директор виконував...А сьогодні, ЧЕРЕЗ 3 МІСЯЦІ, визивають мене і погрожують доганою в кращому випадку за те, що я не подала погодження на призначення директора з дати 15.08.2010...І тому вони, РДА, не призначили вчасно того ж самого...директора...
ДОПОМОЖІТЬ!Шукають винного!Невже треба було погодженя робити?Директора ж не звільняли...А в положенні написано робити подання на ПРИЗНАЧЕННЯ.І навіть не на подовження строку дії договору...ДОПОМОЖІТЬ!
|