Показать сообщение отдельно
Старый 01.11.2007, 11:56   #3
Trine
Ветеран HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 240
Поблагодарили 139 раз(а) в 63 сообщениях

Спасибо, Соня Орехова!
Я вот уже и сама нашла, вдруг еще кому интересно:

Стаття 20. Експертиза працездатності хворих на туберкульоз
Вперше виявленим хворим на активні форми туберкульозу та хворим із рецидивом туберкульозу листок непрацездатності може видаватися на весь визначений лікарем період проведення основного курсу лікування. За висновком медико-соціальної експертної комісії листок непрацездатності зазначеним особам може бути продовжений, але не більше, ніж на 10 місяців від дня початку основного курсу лікування. Хворим на туберкульоз у стані ремісії листки непрацездатності видаються на загальних підставах. На весь період лікування хворого на туберкульоз за ним зберігається місце роботи.
Стаття 21. Праця хворих на туберкульоз
Хворим на активні форми туберкульозу з числа осіб, які підлягають обов'язковим медичним оглядам на туберкульоз, забороняється займати посади та виконувати роботи, пов'язані з ризиком зараження на туберкульоз контактних.
Перелік видів робіт, для виконання яких особи, хворі на туберкульоз, можуть бути визнані тимчасово або постійно непридатними, визначається центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров'я.
Власник або уповноважений ним орган підприємства, установи, організації усіх форм власності не має права звільнити працівника у зв'язку з його захворюванням на туберкульоз, крім випадків, передбачених частиною другою цієї статті.
Органи соціального захисту та служби зайнятості населення, профспілки всіляко сприяють працевлаштуванню осіб, хворих на туберкульоз, з урахуванням стану їх здоров'я та рекомендацій протитуберкульозних закладів і медико-соціальних експертних комісій.
(Закон от 2001.07.05, "О борьбе с заболеванием туберкулезом")
Trine вне форума   Ответить с цитированием
Эти 2 пользователя(ей) сказали «Спасибо» Trine за это полезное сообщение:
Iren@ (20.05.2010), Элен (11.02.2010)