Показать сообщение отдельно
Старый 24.11.2010, 13:38   #148
Anchapa
Активный участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 39
Поблагодарили 46 раз(а) в 30 сообщениях
По умолчанию Заповнення табеля 2 рази на місяць...

Шановні колеги!
З прийняттям поправок до ст. 115 КЗпП, ну і відповідно ст. 24 ЗУ "Про оплату праці" постало питання про заповнення табелю 2 рази на місяць. У зв’язку з цим ось така ситуація: 16 числа я подаю бухгалтері першу заповнену половину табеля, відповідно особи які знаходяться на лікарняному з початку місяця не взмозі надати мені лікарняний, тому що його у них ще фізично не має. Я вимушена проставляти їм НЗ (неявка з нез’ясованих причин).

І друга половина питання : Так як виробництво у нас безперервне, люди міняються, не виходять з різних поважних причин, а робити кожен вечір обзвон Нереально я не можу вичислити хто з них на лікарняному... (Ну і звісно проставляю робочі години...) Бухгалтерія оплачує і от тобі потім сюрприз...
Що я тільки не робила, і оголошення писала, і з керівниками змін говорила, і лякала всіх що неповідомлені вчасно лікарняні не будуть оплачуватися... Не доходить!!! Ось така у нась 2-га половина працівників...

Можливо є якийсь вихід, тому що за один лише листопад у мене буде 6 корегуючих табелів!!!
Anchapa вне форума   Ответить с цитированием