Хочу уточнити:
припустимо, якщо працівник 15 листопада 2009 року написав заяву про переведення на 0,5 посадового окладу і тоді ж був виданий відповідний вище описаний наказ, то зараз, щоб виправити помилки я можу:
1. видати наказ сьогоднішнім числом (за письмовою згодою працівника) про встановлення режиму неповного робочого часу і попередній наказ за грудень місяць визнати недійсним чи таким, що втратив чинність (мабуть все таки недійсним.). Тільки не знаю, з якого числа в даному випадку встановлювати цей новий режим роботи: сьогоднішнім чи тим, коли видавався попередній наказ.
І наскільки я розумію - в новому наказі я відміняю дію чи скасовую повністю попередній наказ в зв'язку із некоректністю чи неправильністю формулювання. Так???
2. видати наказ про встановлення режиму з неповним робочим часом тим же числом, коли видавався старий наказ (знову ж таки по заяві працівника, яку він повинен переписати), попросту замінити старі невірні накази на нові (це можливо, оскільки директор не мінявся).
Я консультувалася з бухгалтером - на нарахування зарплати заміна старого наказу на новий ніяким чином не вплине, оскільки людина табелювалася і так по неповному робочому часу.
Будь-ласка, підкажіть, чи правильно я міркую!!!
Наперед дуже вдячна!!!
|