Показать сообщение отдельно
Старый 07.10.2010, 23:24   #53
bantser
Эксперт HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 90
Поблагодарили 658 раз(а) в 241 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Ласпи Посмотреть сообщение
Я думаю, что так глубоко копать по любому вопросу стоит только астрофизикам. Нам можно и поближе, уже в нашей эре...
Глибину в часі будете визначати ви? Якщо так, то за якими критеріями?

Цитата:
Сообщение от Катерина Посмотреть сообщение
bantser, Ваше мнение: Зачем эйчару коучинг?

Кроме тренингов? Или только для них?
Повторю: відповідь залежить від того, що ейчар робить у компанії і від того, як ейчар інтерпретує коучинг.

Діапазон його обов'язків аж надто широкий. Вкрай мало, мізерний відсоток ейчарів мають право на управлінські функції. Переважна більшість є лише посередниками між начальством і виконавцями, власне, збоку від процесу. Тому будь-які функції, пов'язані з роботою з персоналом, а тим більше з окремими особистостями не є в полі відповідальності таких ейчарів.

Якщо ж ейчар є частиною топ-менеджменту, то, відповідно до пострадянських традицій, він не стане опускатися до всіляких там психологічних штучок.

А невеличка кількість ентузіастів роблять це не тому що вони ейчари, а тому що просто хочуть це робити....

І взагалі, Катерино, я маю таку підозру, що ви хотіли щось запропонувати ейчарам. Якщо це так, то простіше це так і зробити. Якщо я неправий, то скажіть, яка мета цього вашого дослідження крім як виявити метапрограми тих, хто з вами дискутує?

Последний раз редактировалось Мотя; 08.10.2010 в 00:07. Причина: Объединила посты.
bantser вне форума   Ответить с цитированием