Звертаюся за консультацією до спеціалістів, які обізнані в питанні організації громадських робіт. Вперше займаюся питанням оформлення працівників на громадські роботи, читаючи положення - розумію, що з даними працівниками укладається строковий трудовий договір і на них поширюються всі трудові і соціальні гарантії.
Але в мене виникло питання щодо записів в трудових книжках. Згідно Інструкції - запис в трудовій книжці робиться всім працівникам, які працюють на підприємстві більше 5 днів. При оформленні - зібрала в працівників ТК, але в деяких - наявний запис "Розпочато виплату допомоги .....", і виходить якщо я зроблю свій запис - він буде знаходитися між записами ЦЗ.
Хотіла отримати відповідь на це питання в ЦЗ, але однозначної відповіді не отримала - один спеціаліст говорить, що такий запис помилкою не буде, інший відстоює позицію, що мої записи взагалі не потрібні.
Колеги, які періодично беруть працівників на громадські роботи - наполягають на тому, що записи робити потрібно.
Пошукала в неті, нічого подібного не знайшла. Лише посилання на статті в журналі "Кадровик. Трудове право і управління персоналом" № 7, 8/2010. Але ні, ніхто з моїх знайомих даний журнал не передплачує, все більше "Довідник кадровика". Колеги, будь - ласка, може у кого є ці випуски, відскануйте і скиньте на ел. пошту.......