Показать сообщение отдельно
Старый 28.08.2010, 10:13   #36
MAZYTIK
Заслуженный участник HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 282
Поблагодарили 210 раз(а) в 98 сообщениях

Цитата:
Сообщение от anatol_ua Посмотреть сообщение
Совместители выполняют дополнительную работу в удобное для них время, главное, чтобы были сделаны обе работы: основная и дополнительная !
Дозволю собі не погодитися! Сумісниц- це такий же працівник як і всі інші і на нього також поширюється ПВТР підприємства, я завжди в наказі про прийом в обовязковому порядку визначаю даній категорії працівників режим роботи, а саме з 8.00 до 12.00 год., а не 13.00. до 17.00 год.

Років два назад сумісника який працює у нас збиває машина, і він звичайно попадає до реанімації - далі хід моєї думки Ви зрозуміли, ми розпочинаємо з "сумісним" підприємством тикаться микатся в кого ж все таки він працював в даний час...?
Звісно ніхто не хотів брати на себе відповідальність і як на зло ні у нас ні у них, йому не було визначено його режим роботи. Питання вирішилося мирним шляхом, але ж факт залишається фактом!
Прийшов інспектор з праці і нам і іншому підприємству вкатав порушення ст. 30 ЗУ "ПОП" в частині того, що ми не забезпечили достовірний облік виконаної роботи працівником роботи і я повністю з ним погоджувався!

Последний раз редактировалось anatol_ua; 30.08.2010 в 09:39.
MAZYTIK вне форума   Ответить с цитированием
Эти 3 пользователя(ей) сказали «Спасибо» MAZYTIK за это полезное сообщение:
Iren@ (28.08.2010), Mardge (30.08.2010), Мотя (28.08.2010)