Показать сообщение отдельно
Старый 09.07.2010, 16:04   #55
chsm07@mail.ru
Эксперт HR-Лиги

Вы сказали Спасибо: 173
Поблагодарили 1,245 раз(а) в 566 сообщениях

Цитата:
Сообщение от juli3075 Посмотреть сообщение

расценена ими как следующее: фізичні особи - в данном случае люди, которые, например, наняли себе няню.. и заключили договор у нотариуса.. Я так думаю, что в этом примере человек просто купил услугу няни, которая должна как раз и быть ЧП, предоставляющим эти услуги..
Також не в захваті від професійної підготовки службовців ЦЗ ( з досвіду спілкування з ними). На мій погляд,( в зазначеній фразі ) кваіфікація відносини - цивільно - правові але ніяким чином не трудові. Оплата праці, у випадку ЦП відносин - проводиться згідно акту викон. робіт.
У вас же в договорі мова йде про класичні трудові відносини , які регламентуються також зазначеною постановою КМ про почасову оплату праці.
Тому, на мій погляд, необхідно звернутися до керівництва ЦЗ з письмовою заявою про реєстрацію ТД. Згідно Закону про звернення громадян вони повинні в 2-х тижневий строк надати письмову відповідь. А це вже документ який можливо оскаржити.
chsm07@mail.ru вне форума   Ответить с цитированием
Эти 3 пользователя(ей) сказали «Спасибо» chsm07@mail.ru за это полезное сообщение:
anatol_ua (09.07.2010), hrtata (09.07.2010), juli3075 (12.07.2010)