Цитата:
Сообщение от bantser
2. Щодо запчастин - згоден з вами цілком, особливо коли якщо йдеться про продаж з/ч в автомагазині чи на СТО. Коли ж ідеться про керівника відділу з/ч, то знання автомобіля аж так детально необов'язкове. Хоча вкрай бажане.
|
Так, я з Вами згодна!
Цитата:
Анна, керівник може бути наставником тількми для іншого керівника. Якщо він буде наставником для продавця, то він відходить від управлінських фукнцій і гальмується на тому перевалі, який відділяє виконавця від управлінця, гальмується на "принципі Пітера".
|
Це залежить від підприємства. Якщо директор або власник компаніі можуть собі дозволити розподіл обов'язків, то безумовно, Ви праві!
Цитата:
Але я так зрозумів, що мої пости порушують якусь вашу ідею цієї теми, тому більше не заходитиму і не заважатиму...
Щиро перепрошую, що порушив вашу роботу.
|
Ну, це вже занадто! І навіщо?
Цитата:
Я не ставлю целью навязать Вам свое мнение.
Цель данной темы прописана в посте № 1.
|
Действительно, мы все отошли от темы. Если интересно о функционале, руководстве и тд., давайте просто создадим другую тему, перенесем туда наши посты и продолжим

Предлагаю всем участникам вернуться к теме обсуждения!

Анна, а т.к. обсуждение самой темы идет не очень живо, может, вы создадите опрос или напишите какие-то дополнительные, более конкретные вопросы?