Цитата:

| 
					Сообщение от anatol_ua  Наскільки я зрозумів, на Вас, kristie , йде тиск, причому тиск "законоподібний": 
ст. 32 КЗпПУ:
У зв'язку  із  змінами  в  організації  виробництва  і  праці допускається  зміна  істотних умов праці при продовженні роботи за
 тією ж спеціальністю, кваліфікацією чи посадою. Про зміну істотних
 умов праці -  систем  та  розмірів  оплати  праці,  пільг,  режиму
 роботи,  встановлення  або  скасування  неповного  робочого  часу,
 суміщення професій, зміну розрядів і найменування посад та інших -
 працівник  повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці.
    Якщо колишні істотні умови праці не  може  бути  збережено,  а
 працівник  не  згоден  на  продовження  роботи в нових умовах,  то
 трудовий  договір  припиняється  за  пунктом  6  статті  36  цього
 Кодексу.

Тому (як вже не раз пропонували у подібних випадках
  ): 
беріть УСІ відпустки, лягайте на збереження і т.п. чином тягніть до відпустки по вагітності і пологах... | 

Да, все верно - именно этим и закончился мой апрельский разговор с новым директором. После того, как мне долго не отвечали на письма, я вызвала директор на прямой разговор - зачем делать одинаковы ДИ и какие дальнейшие шаги. В ответ мне вручили на ознакомлении приказ о передаче бухгалтерских документов новому сотруднику, и в вольном изложении процитировали возможный исход в виде этой статьи. В общем, разговор прошел на ножах, со стороны работодателя угрозы и оскорбления, я пригрозила инспекцией по труду. Потом успокоилась, все взвесила, подписала приказ и взяла себе его копию (кстати, приказ составлен с ошибками, неправильный порядковый номер и мн. др.), решила, что отдать ненужные мне бухгалтерские документы и обязанности даже лучше. Для себя же приняла решение - если будут доставать, уйти на больничные. 
После этого все вроде бы более-менее наладилось, работа шла спокойно, никто никого не трогал - но таки нет, это было временное затишье.