![]() |
Відповідь держоргану
Доброго дня. У одній із відповідей на форумі наткнулась на фразу про те, що кадровик отримав відповідь із держ. органів на питання, яке досить неоднозначно трактувалось у трудовому законодавстві. Підкажіть будь-ласка чи вірно я розумію, що можу отримати певні роз'яснення із Міністерства праці щодо своєї проблеми (знову літо, знову високі продажі, знову потреба в тимчасових працівниках ,а вир-во не сезонне - директор піднімає питання про строкові договори, мовляв зараз підросли продажі - є можливітсь працевлаштувати людей, а потім не буде з чого платити зар.плату і т.д., а на мої докази про неможливість звинувачує у небажанні знайти оптимальний вихід із ситуації ) і яка адреса для листа може мені в цьому допомогти?
|
http://mlsp.kmu.gov.ua/control/uk/index:comp:
Тут навіть дані керівництва наведені...:read: |
Я 2 раза туда писала. Один раз ответили по поводу классификатора, а вот второй раз нет. Писала туда месяца 4 назад по поводу новых форм приказов и табеля.
|
Ви маєте на увазі - "запитання" на сайті? Мабуть теж хороший варіант, але мене цікавить адреса поштова - хтось має досвід отримання відповідей або роз'яснень в формі листа (не електронного) і його адресу поштову.
|
Там есть такой раздел "контакты" :reverie::
Міністерство праці та соціальної політики України 01001, м. Київ-01, вул. Еспланадна, 8/10 Приймальня громадян: (044)226-24-45 (044) 289-54-48 – Марченко Віктор Миколайович (Начальник відділу) |
Часовой пояс GMT +3, время: 22:45. |