![]() |
Робота за контрактом при досягенні 60 років
Людина працює в бюджетній установі, досягає 60 років і має право продовжити свою працю, однак, є інформація, що з таким працівником повинен заключатись контракт строком на 1 рік, і так щороку... чи вірно це? хто допоможе розібратись?
|
Цитата:
|
Вот информация, котороя есть в ЗУ "О государственной службе" Цитата:
|
Тришка!
:protest-1::punish: А разве Ваша фамилия Tanya240807???:?:reverie: |
Цитата:
Чесслово, я так больше не буду:redface: |
Будешь, будешь, я знаю!:lol:
И - правильно!:good: Просто...я не понимаю, когда вот так пишут: есть информация..ответьте... Какая информация? У кого она есть? Что имеется ввиду? Что верно в этой информации? Что неверно? Как же можно ответить, если вопрос не освещен?:dont know: |
з уст начальника (якому треба вірити на слово) пролунала інформація: "вийшло розпорядження ОДА для начальників терцетрів, і напевне воно підходить і для нас, в якому сказано, що з працівниками, яким виповнилось 60 років, треба заключати контракт."
от я і шукаю відповідь. розпорядження це не бачила. про закон знаю, але нас це не стосується, бо ми - не держслужба... |
Цитата:
А Вы - нам дадите, вместе и почитаем...и обсудим..:read: Вполне возможно, что он даже и не знает, о чем идет речь, может быть что-то еще другое имеется ввиду...:reverie: Просто..лично я не знаю другого ограничения по возрасту, кроме того, что привела ув. Тришка... Я знаю наоборот: З А К О Н У К Р А Ї Н И Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні Цитата:
|
є така ситуація (переважно виникає з керівництвом), яку можна охарактеризувати як "нема з ким говорити"... от і в нас те саме.
в любому випадку дякую за допомогу. якщо все-таки попадеться те розпорядження в руки, обов’язково приведу текст для ознайомлення. |
Часовой пояс GMT +3, время: 17:09. |