Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Охрана труда (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Таблички на верстатах (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=13234)

Слава 17.05.2011 13:14

Таблички на верстатах

ДНАОП 1.1.10-1.04-01
4. РОБОТА НА ОБЛАДНАННІ МАЙСТЕРЕНЬ
4.1.2. На кожному верстаті необхідно зазначити його інвентарний номер. Біля верстата або групи верстатів необхідно вивісити список працівників, які мають право виконувати роботу на ньому або на них, а також табличку із зазначенням посадової особи зі складу спеціалістів, яка відповідає за утримання у справному стані верстатного обладнання в цеху (на дільниці) та за його безпечну експлуатацію.
На робочому місці біля верстата необхідно вивісити інструкцію з охорони праці, в якій повинні зазначатись вимоги щодо безпечного виконання робіт.
Питання- чи потрібно на іншому технологічному обладнані крім верстатів вивішувати списки працівників і.т.д... ?, це відноситься тільки до майстерень чи інших промислових приміщень?

Мотя 17.05.2011 13:16

Цитата:

Сообщение от Слава (Сообщение 141176)
Питання- чи потрібно на іншому технологічному обладнані крім верстатів вивішувати списки працівників і.т.д... ?, це відноситься тільки до майстерень чи інших промислових приміщень?

А ДНАОП что об этом пишет?

Слава 17.05.2011 13:19

Цитата:

Сообщение от Мотя (Сообщение 141177)
А ДНАОП что об этом пишет?

це і пише днаоп (виписка із днаопа)

Мотя 17.05.2011 13:28

Цитата:

Сообщение от Слава (Сообщение 141178)
це і пише днаоп (виписка із днаопа)

Я поняла, что это цитата из этого документа...
Я спросила: что пишется в ДНАОП по Вашему вопросу:

Цитата:

Сообщение от Слава (Сообщение 141176)

Слава 17.05.2011 14:25

Цитата:

Сообщение от Мотя (Сообщение 141179)
Я поняла, что это цитата из этого документа...
Я спросила: что пишется в ДНАОП по Вашему вопросу:

я Вас трохи не поняв. підійду по другому . фонд соцстраха після перевірки видав подання де зазначено, що у нас не вивішені списки працівників, які мають право виконувати роботи на обладнані і силаються на цей пункт, але цей пункт, як на мене, відноситься до верстатів(токарний ,шліфувальний), які знаходяться в майстерні, а у мене ливарне виробництво і верстатів зовсім немає , у мене наприклад дробіструйна камера плавильні печі і.т.д. то питання чи відносюся я до цього пункту?

Мотя 17.05.2011 14:39

Что конкретно написано в предписании?

Слава 18.05.2011 15:48

Цитата:

Сообщение от Мотя (Сообщение 141191)
Что конкретно написано в предписании?

вибачте мене, да яка різниця що імено написано(я почти імено і процетірував) мене цікавить - цей пункт поширюєтья тільки на верстати і на майстерні чи і на інші цехи і технологічне обладнання

Anre 18.05.2011 17:38

Цитата:

Сообщение от Слава (Сообщение 141330)
вибачте мене, да яка різниця що імено написано(я почти імено і процетірував) мене цікавить - цей пункт поширюєтья тільки на верстати і на майстерні чи і на інші цехи і технологічне обладнання

Ррізниця в тому, що правильно поставлене питання, отримує правильну відповідь

Часовой пояс GMT +3, время: 08:43.