![]() |
Норматив чисельності транспортного цеху
Доброго дня!
Колеги, підкажіть, будь-ласка, нормативні документи для розроблення штату транспортного цеху. Відомо тільки кількість та вид автотранспорту. Потрібно визначити чисельність працівників. |
Чит. ст.64 ХКУ!
Эту статью мы затерли до такой степени, что :dont know: |
|
так от і не можу я знайти нормативи для розрахунку, наприклад водіїв вантажних автомобілів в залежності від кількості одиниць техніки.
|
Ви хочете знайти привід найняти водіїв БІЛЬШЕ, ніж маєте техніки ?
НАВІЩО ??? Скільки працює техніка, стільки ж працюють і водії... (вірніше - навпаки:D ) От Вам і критерій... :good: Ну ще одного можна призначити черговим (і не тільки по кухні:lol:)... |
я не казав, що у нас є техніка. відомо, що вона буде
ми плануємо створити транспортний цех, зокрема перевезення вантажів, спецтранспорт(вишка, кран), а також автобусні перевезення. так ось, цікавить скільки потрібно водіїв, слюсарів, механіків, керівників для обслуговування техніки з врахуванням того, що напевне є якість нормативи щодо коефіцієнта несправності автотранспорту і т.д. водії автобусів наприклад повинні працювати у дві зміни. автобусів 13. значить водіїв повинно бути 26? хотілося б побачити приклад розрахунку |
Цитата:
А на какое рабочее место вы набираете работников?:dont know::? |
значить так.
керівництво дало завдання порахувати чисельність працівників цеху у випадку, ЯКЩО Б у нас було 50 самоскидів, 20 бортових, 10 спеціальних, 5 автонавантажувачів, 5 довгомірів (перевезення на великі відстані), 13 автобусів і т.д. Мені що написати, що скільки техніки - стільки і водіїв? |
Значит так!
Цитата:
Или..это Ваша очередная задача, которую Вы не можете решить?:dont know: То Вы работаете на транспортном предприятии, то в энергетической сфере, то со стоматологами.... Если Вы - студент, и нам постоянно задаете задачи, так честно и скажите.... Сорри.... |
Тогда и не надо "разводить" наивных участников форума...:redface:,
тратящих на Ваши ... задачки СВОЁ рабочее время !!! |
Часовой пояс GMT +3, время: 20:14. |