![]() |
Рулет нью-йоркський
До 1 кг фаршу (в рецепті асорті, я ж беру курячий, менш жирний);
1 велика соковита болгарська перчина; 1 шт. цибулі-порею (іноді беру і звичайну))); 1 невеликий пучок петрушки; 1-не яйце; 3 кусочки білого хліба замочуємо в молоці; 1 ст. л. кетчупу; 0,5 ст.л. гірчиці; Помідори. Сіль, перець до смаку. Фарш перемішуємо з віджатим батоном, яйцем, кетчупом, гірчицею. Перець нарізаємо невеликими кубиками, цибулю-порей - кільцями, петрушку дрібно січемо. Все це також перемішуємо з фаршем, солимо, перчимо. Форму (глибоку і продовгувасту) вистеляємо бумагою для випікання, змазуємо олією і викладаємо приготовану масу. Гарненько рівняємо, ріжемо помідори кільцями і щільно викладаємо зверху, присолюємо і перчимо. Ставимо в гарячу духовку на 40-50 хв. Смачного.;) |
:thumbs up::bravo:
Думаю, под маску для лица - будет в самый раз!;) Тань, а заворачивать его не надо в рулет?:reverie: |
Если посуда глубокая и длинная - форма итак придается. Кстати, готовлю его уже лет семь (вычитала где-то) и не задавалась вопросом: почему "рулет" и не скручиваем в рулет?!:lol: Но технология приготовления написана по оригинальному рецепту.:dont know:
|
Ага-а-а...понятно, спасибо, Танюша!:good:
Приготовим на выходных! Просто и быстро!:thumbs up: |
Итак, Танюша!
Мое реМузе: Приготовила я рулет, предложенный Вами! Вску-у-у-сно!:thumbs up: Времени особо не занимает, смотрится на столе красиво!:good: Спасибо за рецепт!:handshake: Я чуточку применила одну хитрость, мною придуманную, в процессе приготовления...:pardon: Однако, об этом - в соответствующей теме - маленькие хитрости!;) |
Часовой пояс GMT +3, время: 05:18. |