Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства праці та соціальної політики України 29.12.2004 N 336 ДОВІДНИК кваліфікаційних характеристик професій працівників ... Конкретний перелік посадових обов'язків визначається посадовими інструкціями керівників, професіоналів, фахівців, технічних службовців, які розробляють і затверджують на основі Довідника роботодавці, ураховуючи конкретні завдання та обов'язки, функції, права, відповідальність працівників цих груп та особливості штатного розпису підприємства, установи, організації. ... Якщо виникає необхідність, завдання та обов'язки, що включені до типової кваліфікаційної характеристики тієї або іншої посади, можуть бути розподілені між окремими виконавцями або коло завдань та обов'язків окремих працівників може бути розширене з дорученням їм робіт, передбачених для різних груп посад, рівних за складністю, виконання яких не потребує іншої спеціальності, кваліфікації. |
Цитата:
Просто вот это: Цитата:
Итак, ведь так никто не предложил : как назвать заместителя директора...по чем? А ведь вопрос именно в этом и состоял: Цитата:
Цитата:
Интересно, что должно быть прописано у такого директора в ДИ, который работает юристом и начальником АХО одновременно....:reverie: Согласна с этим: Цитата:
Ну, это я не понимаю...:redface:Это не означает, что другие точно также не понимают....;) |
Цитата:
|
Та, конечно, пусть сами....;)
А насчет знакомых...понятное дело...только это не всегда есть правильно... А у нас, вроде, спросили - как правильно....;):dont know::D |
Цитата:
Поэтому на запрос "громко и красиво, и в соответствии с КП" я вижу такой вариант. ;) |
Цитата:
Я просто не понимаю, как можно ДИ для разных должностей свалить в одну кучу... Цитата:
Если можно несколько должностей прописать в ДИ и назвать как-то все это замом по..... :dont know::reverie: Я не понимаю именно вот этого момента....:? |
Цитата:
При приеме на работу это возможно, в дальнейшем исполнение обязанностей по другим должностям оформляется как совмещение или совместительство. |
Цитата:
НО!!!:reverie: Вот я читаю следующее: Цитата:
|
Я так понимаю, что речь идет о переводе.
Что неправильного будет, если они его переведут на должность заместителя директора? Какой НПА будет в таком случае нарушен? |
Часовой пояс GMT +3, время: 19:13. |