|
Цитата:
Призначайте його менеджером з персоналу і не морочте собі голову. Цитата:
Чи ви думаєте, що можна будь-кого призначати начальником відділу без відділу? Цитата:
|
Цитата:
Відділ у штатному розписі створено. Правда він складається аж з 1 людини. Але будем надіятись на краще. Менеджер (управитель ) –не дуже підходить – ну має же бути у людини хоч моральна компенсація за його роботу. :dont know: Питання по назві начальника начальнику відділу, у мене таких начальників буде багато: начальник збуту, начальник відділу по роботі з клієнтами і т.д. . Чи є назва начальник відділу + я вже допишу що необхідно. Плізз… |
Цитата:
Цитата:
Але краще всеж було б грошами компенсувати :) |
Дякую, значить посади начальника відділу як такої немає? І я можу створити посаду заступник директора підприємства по роботі з персоналом?
|
Руслан, можете, але для чого ці потуги і чим вас не влаштовує посада "директор з кадрових питань та побуту"?!
|
Я знаю про цю посаду але мені заборонили брати на неї людину. Мол на підприємстві має бути тільки один директор. І це директор підприємста. От і шукаю.
|
Той, хто вам це заборонив, помиляється - директор з кадрових питань не є директором підприємства!!!
|
Це так але адміністрацію переконати неможливо.
Отже дякую за пораду буде заступник директора по роботі з персоналом з кодом 1210.1 |
Добрый день!
Прошу помощи в таком вопросе: у нас ФЛП, 3 продавца-консультанта, одного хотим сделать старшим. Как оформить - нужен приказ на перевод с продавца-консультанта на старшего продавца-консультанта, или приказ о назначении одного из них старшим? Делается ли приказ на изменение в ШР, дополнение к трудовому договору, запись в ТК? |
Да, надо вводить новую должность, вносить изменения в ШР и приказом переводить одного из продавцов на эту новую должность, о переводе сделать запись в ТК.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 01:35. |
|