![]() |
Цитата:
Я тільки стверджую, що вже укладений трудовий договір можна оформити в письмовій формі через деякий час після укладення. Цитата:
|
Ребята !
Давайте вернёмся к первоисточнику, к КЗоТУ (в даннном случае - даже падеж совпал !:D): Стаття 24. Укладення трудового договору Трудовий договір укладається, як правило, в письмовій формі. Додержання письмової форми є обов'язковим: ... Поэтому как раз заключение письменного ТД является ПРАВИЛОМ !!! А устный ТД - исключение из правила !!! Кроме того, о времени его подписания :smls13: Трудовий договір вважається укладеним і тоді, коли наказу чи розпорядження не було видано, але працівника фактично було допущено до роботи. (т.е. даже через 500 лет !!!) |
Анатоль, а разве кто-то спорит? Или не согласен?:dont know:;)
Я просто не понимаю, как можно УЖЕ заключить ТД, а потом - через пятьсот лет - еще раз заключить его? Цитата:
Кому я что докажу, почему так? Почему я спала 500 лет? А сейчас проснулась? Извините, мы забыли составить? |
Стаття 24. Укладення трудового договору
... Додержання письмової форми є обов'язковим: ... 4) у випадках, коли працівник наполягає на укладенні трудового договору у письмовій формі; Вот работник и настаивает ! И временем это его "настояние" :D не ограничено... :reverie: |
Та я понимаю, и удивительно, даже читать умею...:boast:
Значит так: Я принята на работу пятьсот лет назад, дата приема приказ, все такое...сегодня я требую письменного ТД, ставлю в нем сегодняшнюю дату... А там - мне плевать, что там скажут проверяющие на сей предмет. Точка. Тем более, что я не увидела в вопросе: Цитата:
|
Вот тут мы с Вами совпадаем !
:handshake: Работник захотел - мы идём ему навстречу (на вполне законных, ст. 24, основаниях), работодатель захотел - :snooks:ки :redface:(Закон защищает работника !, пока... защищает :reverie:)... |
Цитата:
|
Стаття 24. Укладення трудового договору
Трудовий договір укладається, як правило, в письмовій формі. Додержання письмової форми є обов'язковим: 1) при організованому наборі працівників; 2) при укладенні трудового договору про роботу в районах з особливими природними географічними і геологічними умовами та умовами підвищеного ризику для здоров'я; 3) при укладенні контракту; 4) у випадках, коли працівник наполягає на укладенні трудового договору у письмовій формі; 5) при укладенні трудового договору з неповнолітнім (стаття 187 цього Кодексу); 6) при укладенні трудового договору з фізичною особою; 7) в інших випадках, передбачених законодавством України. ... Укладення трудового договору оформляється наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу про зарахування працівника на роботу. Трудовий договір вважається укладеним і тоді, коли наказ чи розпорядження не були видані, але працівника фактично було допущено до роботи. |
Цитата:
А письменный ТД - это совершенно другое, это ДОГОВОР между работодателем и работником, изложенный на бумаге и подписанный двумя сторонами. Примером тут может служить один из видов ТД - контракт. Ведь даже при заключении контракта приказ всё равно издаётся !!! |
Цитата:
Лучше их потратьте...на...:redface:..беседы на нашем форуме...:redface::thumbs up::good:;) |
Часовой пояс GMT +3, время: 22:18. |