![]() |
Вишліть, будь ласка, хто може зразок наказу про анулювання наказу
Добрий день!
Вишліть, будь ласка, хто може зразок наказу про анулювання наказу. :redface: antips@mail.ru |
Наказ загальний, чи кадровий? Причина анулювання?
|
наказ
Про покладання обовязків на період відсутності
НАКАЗУЮ: У випадках моєї відсутності (відрядження,....------) обовязки директора покласти на заступника директора з виробництва ....... , крім вирішення фінансових питань і підписання господарських договорів. Цей наказ діяв певний час, а тепер треба його відмінити. |
Наказ від ............. № ........ про покладення обов'язків директора на заступника директора з виробництва вважати таким, що втратив чинність з ...............
|
наказ
Щиро дякую!
А до речі, цей наказ з кадрів чи з основної діяльності? Я ще не знаю куди віднести накази про зміни в штатному розкладі та накази, що стосуються стажування та навчання персоналу. Я Вам дуже вдячна за допомогу!!! Я працюю недавно, секретар теж, тому нам важкувато. Ще й до того ж освіта за іншою спеціальністю. Ваші консультації нам дуже допомагають. |
Розподіл обов'язків між керівниками (як і між всіма працівниками) та тимчасове виконання обов'язків на період відсутності когось з працівників - це сфера загального управління підприємством. Ці положення регламетуються Статутом (Положенням) підприємства та посадовими інструкціями. Якщо у вказаних документах ці питання не знайшли відображення, то питання виконання обов'язків керівника його заступником можне врегулювати загальним наказом. Це - у випадку "взагалі", тобто - на всі випадки відсутності. У разі, коли виникає ситуація, неможливості такого заміщення (наприклад, одночасна хвороба), то разово керівник може покласти виконання своїх обов'язків на іншу особу. Це робиться в тому ж наказі (другим пунктом), в якому директор пояснює свою відсутність: у разі відрядження - в загальному наказі, а у разі відпустки - в кадровому наказі.
Зміни в штатному розкладі вносяться загальникми наказами, а рух працівників, викликаний цими змінами (переврд, встановлення нових окладів) - кдровими наказами. Цитата:
|
Анулювання наказу
Підскажіть будь-ласка, як правильно анулювати(скасувати, чи вважати недійсним чи втратив чинність) наказ про відрядження, якщо вже не потрібно
|
Відповідь на ваше питання знайдете на форумі за словом, наприклад, скасувати.
|
дякую
|
я передивлялась, але сама проблема стала в тому, що не можу правильно сформулювати "шапочку", на підставі чого?, у зв,язку з чим?що відпала нагода відряджати у відрядження працівників, я не зовсім впевнена що це правильно
|
Как правильно аннулировать приказ?
Добрый день! Подскажите, как правильно анулировать приказ директора предприятия об увольнении сотрудника?
|
У зв’язку з тим, що .....
НАКАЗУЮ: Вважати недійсним наказ "....." від 01.04.09 № 20. |
А в Книге регистрации приказов по кадрам не нужно зачеркивать недействительный?
|
Зачеркивать не нужно. Следующим порядковым номером фиксируете приказ об аннулировании.
|
Цитата:
|
Благодарю!!!
|
Цитата:
|
Приказ об отмене приказа
Помогите, друзья, новичку: недавно работаю директором центра социальных служб, нужно вести еще и кадры, после прежнего директора остались ошибочки (приказом приняла медсестру по договору подряда и сделала ей запись в трудовой книжке). Насколько я соображаю,приказ неправомочен, а также по договору подряда не вносится запись в трудовую, а у девочки уже запись о приеме на работу есть. Нужно аннулировать приказ о принятии на работу, но я никак не найду основания. Пишут: по договору подряда запись в трудовую не вносится, а где это регламентировано, не вижу. Дайте, прошу, ссылку на законодательство, на что сослаться, почему я хочу признать приказ о принятии на работу специалиста по договору подряда недействительным?
|
Дело в том, что с данным сотрудником был заключен именно трудовой договор, если был издан приказ о приеме на работу:
Цитата:
|
Медсестра не состоит в штате. У меня она проходит именно по договору подряда. Поэтому как раз приказ нужно аннулировать. Только не найду, на что сослаться. Она не писала заявление о приеме на работу, а заключала договор. Да, расписалась в приказе, но она же не обязана знать, что приказ о приеме на работу на подрядчика не составляется и запись в книжке не делается. А бывшая директор как раз обязана знать, но не знала. Надо исправлять.
|
Хотя налицо все признаки трудового договора, всё-таки давайте плясать от ... того, что греет - от ... зарплаты !
Если бухгалтерия уже подала сведения в ПФУ о ней как о работающей по договору подряда, то тут уж лучше ... отменить приказ... Но при этом должны быть в порядке все соответствующие документы: сам договор подряда и Акты выполненных работ ! |
Все это есть, в том то и дело. Так все-таки, на какой законодательный акт сослаться при отмене приказа о принятии на работу по договору подряда? Подскажите, пожалуйста.
|
На ГКУ (Гражданский Кодекс Украины), описывающий договора подряда (оказания услуг)...:reverie:
|
Недавно читала решение суда по похожему делу.
Сотрудница работала на договоре подряда, который перезаключался каждый месяц, в течение года. (при этом приказа о приеме на работу не было) Суд признал договор трудовым. Здесь важно еще, чтобы и сам договор подряда был составлен правильно и не содержал признаков трудового договора. Хотя сам приказ о приеме на работу - это уже заключение трудового договора. Я вообще не представляю, как можно его аннулировать.:dont know: |
Цитата:
По-перше Цивільний Кодекс доволі чітко розмежовує договір підряду (глава 61) та договір про надання послуг (Глава 63). Це абсолютно різні договора. Тому якщо це договір підряду то так і зазначаємо "Договір підряду", якщо це договір на надання послу то відповідно... Якщо ми визначились що це договір підряду то він " може укладатися на виготовлення, обробку, переробку, ремонт речі або на виконання іншої роботи з переданням її результату замовникові." Яким чином відповідає процитованому п.2 ст. 837 робота медичної сестри? який результат роботи передає медична сестра замовнику? Тому цей договір ( на мій погляд) є трудовим. |
Цитата:
|
Теж завжди думала, що робота медсестри - це надання послуг.
|
Прошу поради колег у питанні по даній темі.
Було видано наказ про прийом на роботу працівника. Працівник з ним не ознайомився, вийшов на роботу, але не пробув цілий робочий день, покинув робоче місце і більше не з'являвся. На підставі службової записки його керівника наступним днем було видано наказ про анулювання наказу про прийом, видано трудову книжку з записом про анулювання запису про прийом. Прокоментуйте, будь-ласка, дії кадрової служби і, якщо можна, які наслідки цього можуть бути. Працівник написав скаргу в інспекцію з праці. Поки що її змісту не знаю, але хочу наперед підготуватися. Буду вдячна за оперативну відповідь. |
Цитата:
А что работник? Он был на ЛН..вы знаете? А какой совет Вы ждете? Немного непонятно...потому что мы вообще ничего не знаем: ни состав иска, ни того, где был ваш работник...когда это все выяснилось... Может, присудят восстановить записи да и все... Тяжело хоть что-то Вам ответить... Простите, а Вы к чему хотите подготовиться? Вы кем работаете? |
Цитата:
Так працівник прийшов за трудовою книжкою? Чому на роботу не виходив з наступного дня, що сказав? |
Простите! Вопрос снят (закрыт). Всем спасибо!
|
Часовой пояс GMT +3, время: 15:13. |