![]() |
Норматив чисельності транспортного цеху
Доброго дня!
Колеги, підкажіть, будь-ласка, нормативні документи для розроблення штату транспортного цеху. Відомо тільки кількість та вид автотранспорту. Потрібно визначити чисельність працівників. |
Чит. ст.64 ХКУ!
Эту статью мы затерли до такой степени, что :dont know: |
|
так от і не можу я знайти нормативи для розрахунку, наприклад водіїв вантажних автомобілів в залежності від кількості одиниць техніки.
|
Ви хочете знайти привід найняти водіїв БІЛЬШЕ, ніж маєте техніки ?
НАВІЩО ??? Скільки працює техніка, стільки ж працюють і водії... (вірніше - навпаки:D ) От Вам і критерій... :good: Ну ще одного можна призначити черговим (і не тільки по кухні:lol:)... |
я не казав, що у нас є техніка. відомо, що вона буде
ми плануємо створити транспортний цех, зокрема перевезення вантажів, спецтранспорт(вишка, кран), а також автобусні перевезення. так ось, цікавить скільки потрібно водіїв, слюсарів, механіків, керівників для обслуговування техніки з врахуванням того, що напевне є якість нормативи щодо коефіцієнта несправності автотранспорту і т.д. водії автобусів наприклад повинні працювати у дві зміни. автобусів 13. значить водіїв повинно бути 26? хотілося б побачити приклад розрахунку |
Цитата:
А на какое рабочее место вы набираете работников?:dont know::? |
значить так.
керівництво дало завдання порахувати чисельність працівників цеху у випадку, ЯКЩО Б у нас було 50 самоскидів, 20 бортових, 10 спеціальних, 5 автонавантажувачів, 5 довгомірів (перевезення на великі відстані), 13 автобусів і т.д. Мені що написати, що скільки техніки - стільки і водіїв? |
Значит так!
Цитата:
Или..это Ваша очередная задача, которую Вы не можете решить?:dont know: То Вы работаете на транспортном предприятии, то в энергетической сфере, то со стоматологами.... Если Вы - студент, и нам постоянно задаете задачи, так честно и скажите.... Сорри.... |
Тогда и не надо "разводить" наивных участников форума...:redface:,
тратящих на Ваши ... задачки СВОЁ рабочее время !!! |
ні, я не студент,а працюю на досить великому енергетичному підприємстві, де є і медпункт із стоматкабінетом та УЗД,де працівники працюють у три зміни, і де планують створювати автотранспортний цех. і знову ж таки, я не казав, що працюю на транспортному підприємстві.
А створив я цю тему для того, щоб хто знає, то дав би мені посилання на конкретний нормативний документ (такий як норматив чисельності бухгалтерів, економістів і т.д.), або поділився практичним досвідом, тому що останнього щодо нормування у галузі транспортних послуг я не маю. Ось і все. Якщо не маєте конкретної відповіді, то навіщо підозрювати мене у брехні! |
Пошук по слову "автогосподарство" (автохозяйство)...:comp:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Невже ви думаєте, що я чекав саме на таку відповідь, створюючи цю тему.
Шановний anatol_ua. Я вас поважаю за ті відповіді, які ви мені давали в інших моїх темах. це мені дійсно допомогло. Але якщо у вас немає щось конкретного по цій темі, то навіщо відправляти в пошук... |
:oops::wacko:
|
Що може бути більш конкретним від ось цього: 50 самоскидів, 20 бортових, 10 спеціальних, 5 автонавантажувачів, 5 довгомірів (перевезення на великі відстані), 13 автобусів.
|
Цитата:
Зробив для себе висновок, що Ви займаєтесь не своєю справою (у хорошому розумінні цього слова:D) - цим мають займатись механік і інженер з безпеки руху, а також новопризначений начальник транспортного цеху (не плутати з начальником транспортного цеху у М. М. Жванецького !!!:lol:) Раджу Вам теж зробити висновки ! :handshake: |
Часовой пояс GMT +3, время: 22:48. |