![]() |
СПАСИБО
|
Нашла роз’яснення - повідомлення про прийняття на роботу внутрішнього сумісника не подається
ДФС України лист від 18.10.2016 р. № 22502/6/99-99-13-02-03-15 ДФС України робить висновок, що для працівників, які виконують на тому ж підприємстві, в установі, організації поряд зі своєю основною роботою додаткову роботу за іншою професією (посадою), це є основним місцем роботи, й тому повідомлення про прийняття на роботу таких працівників не подається. |
В разъяснении речь идет о совмещении, которое у вас уже оформлено. Где вы увидели слово "сумісник"?
|
Вот смотрите:
Цитата:
|
З Новим роком!
Як покласти на працівника виконання певних робіт, яких не входять до його обов'язків за професією, також на підприємстві не має окремої вакантної посади під цей вид робіт? Чи можливо в даному випадку видати наказ про збільшення обсягу робіт з доплатою? |
Цитата:
Цитата:
|
дякую, але мене "смущает" той факт, що роботи не входять до проф.обов'язків працівника
і ще працівник згоден на збільшення, т.як отримає доплату, а тому ні працівник, ні підприємство не хочуть чекати 2 місяці. Якщо є згода письмова працівника, то можна не дотримуватися 2 місяці? |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Доброго дня!
Приймаємо на роботу аспіранта, який працює на півставки у вищому навчальному закладі (державне підприємство) . Я правильно розумію, він може працювати у нас (тов) лише по 4 години на день? |
Добрый день, коллеги.
Принимаю на работу бухгалтера и хочу в приказе (П-1) написать "надбавка за виконання обов"язків касира - 50%" В ШР должности нет. Ваше мнение - будет ли это законно? |
Часовой пояс GMT +3, время: 19:35. |